Gevulde aubergine met pasta en feta

09-10-2018

1 persoon - 20 min - veggie

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • ½ blokje feta
  • 100g Griekse pasta
  • Peterselie
  • 4 kerstomaten
  • Peper & zout
  • 1 kl geconcentreerde tomaat
  • ½ ui
  • 1 teentje look
  • 1 el olijfolie

Bereiding

  • Kook de pasta in een kookpot met water en zout gedurende 10 minuten.
  • Prik gaatjes in de aubergine en gaar 10 minuten op 900W in de microgolf.
  • Snijd de ajuin en look en fruit aan in olijfolie met peper, zout en oregano in een pan.
  • Snijd de tomaten in 4 en voeg toe.
  • Schraap de aubergine uit en bak mee in de pan.
  • Voeg de pasta en een koffielepel tomatenconcentraat toe en bak nog even aan.
  • Vul de aubergine en werk af met peterselie en verkruimelde feta.