Gevulde aubergine met pasta en feta
09-10-2018
1 persoon - 20 min - veggie
Ingrediënten
- 1 aubergine
- ½ blokje feta
- 100g Griekse pasta
- Peterselie
- 4 kerstomaten
- Peper & zout
- 1 kl geconcentreerde tomaat
- ½ ui
- 1 teentje look
- 1 el olijfolie
Bereiding
- Kook de pasta in een kookpot met water en zout gedurende 10 minuten.
- Prik gaatjes in de aubergine en gaar 10 minuten op 900W in de microgolf.
- Snijd de ajuin en look en fruit aan in olijfolie met peper, zout en oregano in een pan.
- Snijd de tomaten in 4 en voeg toe.
- Schraap de aubergine uit en bak mee in de pan.
- Voeg de pasta en een koffielepel tomatenconcentraat toe en bak nog even aan.
- Vul de aubergine en werk af met peterselie en verkruimelde feta.