Volkoren pasta met spinazie en tonijn
29-01-2020
4 personen - 15 min - 465 kcal
Ingrediƫnten
- 2 tenen knoflook
- 300g volkoren penne rigate
- 450g macaroni-spaghettigroente
- 800g tomaten in blik
- 500 ml kokend water
- 25g verse Italiaanse kruiden
- 320g tonijn in water in blik
- 400g verse spinazie
Bereiding
- Snijd de knoflook fijn. Doe de pasta, groente, gepelde tomaten en knoflook in een soeppan.
- Schenk het kokende water erbij, breng opnieuw aan de kook en laat 10 min. zonder de deksel op de pan koken. Roer regelmatig zodat de pasta niet plakt.
- Ris ondertussen de naaldjes en blaadjes van de takjes kruiden, snijd fijn en schep door de pasta. Laat de tonijn uitlekken.
- Voeg in de laatste 2 min. de spinazie in delen toe. Zet het vuur uit en schep de tonijn erdoor.
Serveertip: Lekker met chilivlokken